Corona-update.

Half september'20 zijn we weer begonnen met onze lessen. Verder start er weer een nieuwe cursus per februari'21.

Voor diegenen, die door Corona in het voorjaar van 2020 lessen hebben gemist : Het aantal door jullie gemiste lessen verschilt per persoon; het verschilt per lokatie, en daarbij dansen sommigen ook nog op meerdere lokaties.  Voor de komende cursussen wil ik met kortingen gaan werken. Op die manier heb ik nog genoeg inkomsten, om de huren voor de diverse lokaties te kunnen betalen. Hoeveel korting men krijgt, ga ik per persoon berekenen. Neem hiervoor s.v.p. contact op via info@4salsa.nl.

Betalingen voor de lessen, die zijn gestart in september'20 en februari'21, worden teruggestort, als we, vanwege RIVM-Corona-richtlijnen, geen lessen kunnen geven. 

Bij deze wil ik iedereen bedanken, die mij de afgelopen tijd hebben gesteund. Veel mensen hebben aangegeven, dat ze geen geld terughoeven voor de gemiste lessen van de cursus februari'20-juni'20. Dat stel ik erg op prijs. Maar er zijn er ook, die gewoon hun geld terug willen. Maar meer dan de nu voorgestelde kortingsregeling, kan ik op dit moment niet doen. Pas als de Corona-crisis voorbij is, kan ik mensen compenseren. Contact hierover verloopt via info@4salsa.nl.

Groet. Ronald.

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt. In principe gaan de lessen door, tenzij anders aangegeven. 

Algemene Corona-preventie-regels:

  1. Handen wassen voor en na de les.
  2. Niet aan neus, mond en/of ogen zitten.
  3. Hoesten/niezen op elleboog of bovenarm. Hoest je per ongeluk toch op je hand, svp even handen wassen.
  4. Kies zoveel mogelijk een vaste danspartner uit. Heb je geen vaste danspartner, dan zal er slechts zeer beperkt worden gewisseld. Eventueel worden handschoenen en mondkapjes toegepast.
  5. Minimaal 1,5 m. afstand tussen de danskoppels zal worden gehandhaafd.
  6. Als je je verkouden of grieperig voelt, last hebt van hoesten en/of niezen, keelpijn hebt, enz., blijf dan thuis. Als je geen ziekteverschijnselen hebt, kan je een ander in principe niet aansteken en ben je welkom.

Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen de RIVM richtlijnen.