Corona-update.

Half september gaan we weer beginnen met onze lessen. 

Voor diegenen, die door Corona in het voorjaar lessen hebben gemist : Het aantal door jullie gemiste lessen verschilt per persoon; het verschilt per lokatie, en daarbij dansen sommigen ook nog op meerdere lokaties.  Aangezien terugbetalen niet lukt, wil ik voor de komende cursussen met kortingen gaan werken. Op die manier heb ik nog enige inkomsten, zodat ik in ieder geval ook de huren voor de diverse lokaties kan betalen. 

Voor de cursisten, die door de Corona-crisis lessen hebben gemist, bied ik een korting aan van 35% op het cursusgeld voor de cursus Sep.20 - Jan.21, en een korting van 40% voor de cursus Feb.21 – Jun.21. (Je betaalt op dit moment dus 87.70 p.pers. voor de komende cursus van 16 weken.) 

Betalingen voor de lessen, die starten in september, worden wel teruggestort, als we, vanwege RIVM-Corona-richtlijnen, geen lessen kunnen geven. Als je je nu al wil inschrijven, voor de komende lessen, stuur dan svp even een mailtje naar info@4salsa.nl. 

Bij deze wil ik iedereen bedanken, die mij de afgelopen tijd hun steun hebben toegezegd. Veel mensen hebben aangegeven, dat ze geen geld terughoeven, en dat ze geen korting willen voor de komende lessen. Dat stel ik heel erg op prijs. Ik kan me echter ook voorstellen, dat er mensen zijn, die gewoon hun geld terug willen hebben. Maar meer dan de nu voorgestelde kortingsregeling, kan ik op dit moment niet doen. Als daar verandering in komt, laat ik het zeker weten.

Groet. Ronald.

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt. In principe gaan de lessen door, tenzij anders aangegeven. 

Algemene Corona-preventie-regels:

  1. Handen wassen voor en na de les.
  2. Niet aan neus, mond en/of ogen zitten.
  3. Hoesten/niezen op elleboog of bovenarm. Hoest je per ongeluk toch op je hand, svp even handen wassen.
  4. Kies zoveel mogelijk een vaste danspartner uit. Heb je geen vaste danspartner, dan zal er slechts zeer beperkt worden gewisseld. Eventueel worden handschoenen en mondkapjes toegepast.
  5. Minimaal 1,5 m. afstand tussen de danskoppels zal worden gehandhaafd.
  6. Als je je verkouden of grieperig voelt, last hebt van hoesten en/of niezen, keelpijn hebt, enz., blijf dan thuis. Als je geen ziekteverschijnselen hebt, kan je een ander in principe niet aansteken en ben je welkom.

Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen de RIVM richtlijnen.