Concept

Niet voor niets is 4Salsa de grootste Salsa-dansschool van Zuid-Holland. De betaalbaarheid, het gevarieerde lesaanbod, de kwaliteit van de lessen, de ongedwongen sfeer en de mogelijkheid om gratis extra lessen op meerdere lokaties te volgen, maken 4Salsa toonaangevend. 4Salsa is ook, van alle Salsa-dansscholen in Zuid-Holland, het langst actief.

Naar welk Salsa-evenement in Zuid- of Noord-Holland, Brabant, of Utrecht je ook gaat, er zijn altijd wel dansers van 4Salsa aanwezig. Op veel feesten bestaat zelfs meer dan de helft van de dansers uit (ex-)leerlingen van 4Salsa. Niet zo vreemd, want in de loop van meer dan 25 jaar, hebben werkelijk duizenden mensen bij 4Salsa leren dansen. Een duidelijke lesstructuur, gebracht door vriendelijke, ervaren en geduldige instructeurs, staan garant voor uitstekende resultaten.

Voor wie is 4Salsa? Voor iedereen van 18 tot 76 jaar, die leuk en gevarieerd wil leren dansen. (De meeste deelnemers zijn tussen 25 en 55 jaar oud, met uitschieters naar boven en beneden.) 4Salsa houdt zich voornamelijk bezig met het sociale dansgebeuren, oftewel samen dansen, ook wel partnering genoemd. De bedoeling is, dat je bv. met een willekeurig iemand, die tijdens een Salsa-party met je wil dansen, goed uit de voeten kunt. Maar je kan natuurlijk ook veel dansplezier beleven met je eigen partner!

Waar het om gaat, is dat heren goed leren leiden, en dames goed leren volgen. Hoewel alle instructeurs wel ervaring hebben met wedstrijd-, show- of demo-dansen, richt 4Salsa zich hier niet op. Onze lessen zijn dus niet toegespitst op lange, ingestudeerde choreografie├źn, waarbij iedere beweging van te voren is bepaald, maar juist op spontaniteit en creativiteit.

Dus als je, met veel plezier, goed wil leren dansen, leuke nieuw contacten wil leggen, opgenomen wil worden in een gezellige groep, en les wil krijgen van goede instructeurs, met het nodige geduld en gevoel voor humor, dan is 4Salsa wellicht de dansschool voor jou!

 

4Salsa-Party

 

info@4salsa.nl

06 111 30 175