Docenten

De instructeurs:

Ronald Thuvis
Instructeur en choreograaf LA-Style Salsa, Salsa Cubana, Bachata, Merengue, Zouk, Kizomba en Cha-Cha-Cha.

Ronald komt oorspronkelijk uit de sportwereld, en is momenteel nog steeds aktief als vechtsport- en fitnessdocent bij Fit2Fight in Rotterdam-Zuid/Charlois.

 

Muziek is ook een passie van Ronald. Hij speelde in diverse bands als toetsenist, mondharmonicaspeler, bassist en gitarist

Hij nam vanaf 1995 lessen bij diverse dansscholen in Rotterdam en den Haag. Ronald wist natuurlijk al het en ander van muziek en danspasjes, dus leerde hij al snel de grondbeginselen. Inmiddels beheerst hij verschillende dansstijlen. 

In 1997 begon Ronald zelf met het geven van Salsa-lessen. 

Hoewel Ronald wel ervaring heeft met wedstrijddansen en het geven van dansdemonstraties, ziet hij zichzelf niet als wedstrijd- of showdanser. Het gaat hem meer om het sociale aspect; plezier in het dansen zelf en het contact met de danspartner.

 

Ed de Koning
Instructeur L.A.-Style Salsa, Bachata, Merengue en Kizomba.

Geeft samen met Astrid de Koning les in Dordrecht. Ed en Astrid de Koning zijn sinds 2006 aktief op Salsa-gebied, dit nadat ze zich eerst een tijd met stijldansen hebben beziggehouden. In 2008 kwamen ze bij 4Salsa terecht. Ze vonden de 4Salsa-lessen leuk en leerzaam, en de ontspannen sfeer sprak hen erg aan. Ze probeerden het na 4Salsa nog even bij een andere dansschool, maar kwamen tot de conclusie dat ze het bij 4Salsa toch het meest naar hun zin hebben gehad. Op verzoek van Ronald geven zij nu zelf dansles, een taak die ze met veel enthousiasme en kennis van zaken vervullen.

 

Astrid de Koning
Instructrice L.A.-Style Salsa, Bachata, Merengue en Kizomba.

Geeft samen met Ed de Koning les in Dordrecht. Ed en Astrid de Koning zijn sinds 2006 aktief op Salsa-gebied, dit nadat ze zich eerst een tijd met stijldansen hebben beziggehouden. In 2008 kwamen ze bij 4Salsa terecht. Ze vonden de 4Salsa-lessen leuk en leerzaam, en de ontspannen sfeer sprak hen erg aan. Ze probeerden het na 4Salsa nog even bij een andere dansschool, maar kwamen tot de conclusie dat ze het bij 4Salsa toch het meest naar hun zin hebben gehad. Op verzoek van Ronald geven zij nu zelf dansles, een taak die ze met veel enthousiasme en kennis van zaken vervullen.

 

Elton Lourens
Instructeur L.A.-Style Salsa, Bachata en Merengue.

Leerde als kind al Salsa-dansen. Hij gaf les bij diverse grote dansscholen in verschillende Salsa-stijlen, totdat hij in 2009 bij 4Salsa terecht kwam.

 

Rebecca Gouw
Instructrice Puerto Rican Salsa.

Begon in 2014 met dansen bij 4Salsa. Zij ontpopte zich al snel als een talentvolle danseres en instructrice. Zij is in 2021 met lesgeven begonnen in Ridderkerk.

 

"Latin" Metin
Instructeur LA-Style Salsa, Bachata en Merengue.

Begon in 2008 met dansen bij 4Salsa. Hij ontpopte zich al snel als een talentvolle danser en instructeur. Hij is in 2009 met lesgeven begonnen in Ridderkerk.

 

Jaenela
Instructrice LA-Style Salsa, Bachata en Kizomba.

Begon in 2014 met dansen bij 4Salsa. Zij ontpopte zich al snel als een talentvolle danseres en instructrice. Zij geeft nu les op diverse lokaties, o.a. in Dordrecht.

 

Marcia Prins
Instructrice Salsa Cubana, Bachata en Merengue.

Begon in 2013 met dansen bij 4Salsa. Zij ontpopte zich al snel als een talentvolle danseres, assistente en instructrice. Zij is in 2014 met lesgeven begonnen in Vlaardingen.

 

Linda den Hartog
Assisteert in Barendrecht.

Begon in 2006 bij 4Salsa. Ze had toen al een tijd bij een andere Salsa-school gedanst. Vanwege haar talent en prettige karakter vroeg Ronald haar al snel assistente te worden.

 

 

 

 

 

4Salsa-Party

 

4Salsa4Salsa
Ronald Thuvis
Tel.:06 222 501 04

ronald4salsa@outlook.com

of info@4salsa.nl