Docenten

De instructeurs:

Ronald
Instructeur en choreograaf LA-Style Salsa, Salsa Cubana, Bachata, Merengue, Zouk, Kizomba en Cha-Cha-Cha.

Hij nam vanaf 1995 lessen bij diverse dansscholen in Rotterdam en den Haag. Ronald wist al het en ander van muziek en danspasjes, dus leerde hij al snel de grondbeginselen. Inmiddels beheerst hij verschillende dansstijlen. 

In 1997 begon Ronald zelf met het geven van Salsa-lessen. 

Hoewel Ronald wel ervaring heeft met wedstrijddansen en het geven van dansdemonstraties, ziet hij zichzelf niet als wedstrijd- of showdanser. Het gaat hem meer om het sociale aspect; plezier in het dansen zelf en het contact met de danspartner.

 

Elton
Instructeur L.A.-Style Salsa, Bachata en Merengue.

Leerde als kind al Salsa-dansen. Hij gaf les bij diverse grote dansscholen in verschillende Salsa-stijlen, totdat hij in 2009 bij 4Salsa terecht kwam.

 

Rebecca
Instructrice Salsa LA-Style en Bachata.

Begon in 2014 met dansen bij 4Salsa. Zij ontpopte zich al snel als een talentvolle danseres en instructrice. Zij is in 2021 met lesgeven begonnen in Ridderkerk.

 

"Latin" Metin
Instructeur LA-Style Salsa, Bachata en Merengue.

Begon in 2008 met dansen bij 4Salsa. Hij ontpopte zich al snel als een talentvolle danser en instructeur. Hij is in 2009 met lesgeven begonnen in Ridderkerk.

 

Jaenela
Instructrice LA-Style Salsa, Bachata en Kizomba.

Begon in 2014 met dansen bij 4Salsa. Zij ontpopte zich al snel als een talentvolle danseres en instructrice. Zij geeft nu les op diverse lokaties, o.a. in Dordrecht.

 

Marcia 
Instructrice Salsa Cubana, Bachata en Merengue.

Begon in 2013 met dansen bij 4Salsa. Zij ontpopte zich al snel als een talentvolle danseres, assistente en instructrice. Zij is in 2014 met lesgeven begonnen in Vlaardingen.

 

Linda
Assisteert in Barendrecht.

Begon in 2006 bij 4Salsa. Ze had toen al een tijd bij een andere Salsa-school gedanst. Vanwege haar talent en prettige karakter vroeg Ronald haar al snel assistente te worden.

 

 

 

 

 

4Salsa-Party

 

4Salsa4Salsa
Ronald Thuvis
Tel.:06 222 501 04

ronald4salsa@outlook.com

of info@4salsa.nl