Dresscode

Kleding/Schoeisel

Draag voor Salsa luchtige, soepel vallende kleding. Door dansen ga je flink transpireren, dus kleed je vooral niet te warm! Neem eventueel een handdoek mee.

De schoenen moeten redelijk glad zijn, dit om het draaien te vergemakkelijken, terwijl de spanning op de enkel- en kniegewrichten wordt verminderd. Wij adviseren een gladdee zool, zoals leer, suede of plastic. Rubber wordt afgeraden. Zolen die zwarte strepen veroorzaken zijn verboden.

Dames; voor een mooie houding wordt een verhoogde hak geadviseerd. In verband met de vloer echter is het dragen van scherpe hakken, zoals naaldhakken verboden.

In verband met de hygiëne stellen wij het op prijs, als je niet op de zelfde schoenen danst, dan die, waarmee je net op straat hebt gelopen. Hou dus een paar schoenen apart voor de dansles en doe ze pas aan op lokatie. Op die manier wordt voorkomen, dat straatvuil de vloer vies maakt of beschadigt.

Wij verkopen originele Latin/Salsa-dansschoenen.

Hygiëne:

Was voor de les even je handen, zorg voor schone kortgeknipte nagels, draag geen kleding met vlekken en/of gaten, gebruik deodorant, poets je tanden, neem eventueel pepermuntjes o.i.d. mee, zweet je overmatig; zorg voor een handdoek en eventueel reservekleding, als je niest of hoest, hou dan je niet je hand voor je mond, maar b.v. je onderarm of elleboog, of was daarna je handen even, niet aan je neus pulken, enz ...

Kortom: hou rekening met je danspartner!

 

4Salsa-Party

 

info@4salsa.nl

06 111 30 175