Salsa Zwijndrecht

Salsalessen Zwijndrecht, Salsadansen Zwijndrecht, Salsacursus Zwijndrecht, Salsadansschool Zwijndrecht.

 

Corona-update.

 

Hier lestijden, lokatie en tarieven Zwijndrecht

 

Welkom bij dansschool 4Salsa. De betaalbaarheid, het gevarieerde lesaanbod, de kwaliteit van de lessen, de ongedwongen sfeer en de mogelijkheid om gratis extra lessen op meerdere lokaties te volgen, maken 4Salsa toonaangevend. 4Salsa is ook, van alle Salsa-dansscholen in Zuid-Holland, het langst actief.

Een duidelijke lesstructuur, gebracht door vriendelijke, ervaren en geduldige instructeurs, staan garant voor uitstekende resultaten.

4Salsa houdt zich voornamelijk bezig met het sociale dansgebeuren, oftewel samen dansen, ook wel partnering genoemd. De bedoeling is, dat je bv. met een willekeurig iemand, die tijdens een Salsa-party met je wil dansen, goed uit de voeten kunt. Maar je kan natuurlijk ook veel dansplezier beleven met je eigen partner!

Dus als je, met veel plezier, goed wil leren dansen, leuke nieuw contacten wil leggen, opgenomen wil worden in een gezellige groep, en les wil krijgen van goede instructeurs, met het nodige geduld en gevoel voor humor, dan is 4Salsa wellicht de dansschool voor jou!